• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2411.971
  • ...
AK Parti görevden almaları değerlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Mardin'de özel bir otelde düzenlenen AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılanAK Parti Ankara Milletvekili aynı zamanda Mardin İl Koordinatörü Nurdan Şanlı, AK Parti Mardin İl Teşkilatı'nda henüz bir görevden almanın olmadığını ve bu durumun genel merkezde değerlendirilmekte olduğunu belirtti.

Şanlı, “Şu anda henüz kesin bir şey yok. Şu anda değerlendiriliyor. Sadece Mardin değil, şu anda bütün illerimiz değerlendiriliyor. Değişmesi gereken illerimiz de değiştirildi ve değiştirilmeye devam edilecek. Tabi ki bunları hızlı ve kısa sürede yapmamız gerekiyor. Teşkilatlarımızı oluşturmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Desteklenmiş ve güçlendirilmiş teşkilatlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

AK Parti Mardin İl Teşkilat Başkanı İbrahim Fide de genel merkezden istifa konusunda kendilerine gelen bir talimat ve talep olmadığını belirtti.

AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak; Güneydoğu'da oy arttırma yönünde oyunu en çok arttıran illerin başında geldiklerini belirten Fide, “Bu da Genel Başkanımıza olan teveccühün göstergesidir. Biz, 2009'daki yerel seçimlerde yüzde 27 oy almışken bugün 2014 yerel seçimlerinde yüzde 37,5 oy almışız.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir