• DOLAR 32.378
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.61
  • ...
İLKHA`nın Şifresiz Yayını Sona Erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - İlke Haber Ajansından yapılan açıklamada, “Kutlu Doğum’a özel olarak 7 Mart- 1 Haziran 2014 tarihleri arasında başlatmış olduğumuz haber, fotoğraf ve video görüntülerinin ücretsiz kullanım süresi dolmuştur.”denildi.

Yarından itibaren normal aboneli sisteme dönüleceği kaydedilen açıklamada, “1 Haziran 2014 tarihinden itibaren sözleşmeli olan abonelerimiz dışında ‘www.ilkehaberajansi.com.tr’ adlı web sitemizden veya abonelerimiz üzerinden yayınlanan İLKHA menşeli haber, fotoğraf ve videoların yayınlanması izne tabidir.”şeklinde belirtildi.

Açıklamanın devamında İLKHA’nın izni olmadan ve kaynak gösterilmeden haber, fotoğraf ve video görüntülerinden herhangi birini yayınlayanlar hakkında 5187 sayılı Basın Kanunu’na binaen hukuki işlem başlatılacağı duyuruldu.

“İLKHA’nın haber, fotoğraf ve video görüntülerini kullanmak isteyenlerin abone olması gerekiyor”

Açıklamanın sonunda İLKHA’nın haber, fotoğraf ve video görüntülerini kullanmak isteyenlerin abone olması gerektiği belirtilerek, “Haber ajansımız tarafından fotoğraflı ve video görüntülü haberler servis edilmektedir. Dileyen tüm gazete, internet site, televizyon ve radyo gibi tüm medya organları ile kurum ve kuruluşlar İLKHA’ya abone olabilirler. Abone olmak isteyenler; sitemiz üzerinde bulunan iletişim bilgileri ile bize ulaşabilirler. Ayrıca abone@ilkehaberajansi.com.tr e-posta adresinden ve 0412 237 51 23 telefonundan da abonelik başvurusu yapılabilmektedir.”şeklinde bilgilendirmede bulunuldu.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir