• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
Kafkasya üniversiteler birliği kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla dördüncü Kafkasya Üniversiteler Birliği Kongresi Ankara’da düzenlendi.

Düzenlenen kongreye Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) adına BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hamza Şimşek katıldı.

Ankara’da yapılan toplantıda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Küreselleşen Dünyada Enerjinin Rolü; Kafkasya Örneği” temalı konuşma gerçekleştirdi.


Bakan Yıldız, Kafkasya Üniversiteler Birliğinin gerçekleştirdiği faaliyetlerinin önemine değinerek, üniversiteler arasında akademisyen ve öğrenci değişiminin önemli olduğunu söyledi.


Toplantıda Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr.. Hamza Şimşek tarafından,Kafkasya Üniversiteler Birliği içindeki, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakındoğu Üniversitesi, Tebriz Devlet Üniversitesi, Nahçıvan Üniversitesi, Azarbeycan Devlet Ekonomi Üniversitesi, Kırgızistan Manas Üniversitesi ve Bakü Avrasya Üniversitesi ile karşılıklı işbirliği ve mevlana protokolleri imzalandı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir