• DOLAR 32.445
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2479.976
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kollarından BM-GYC`ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gençlik Kolları ve Tanıtım-Medya Birimi, Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyetine (BM-GYC) ziyarette bulundu. Ziyarette Uyuşturucu bağımlılığı, son zamanlarda artan hırsızlık olayları ve gençliğin sorunları ele alındı.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı M. Şerif Durmaz, Tanıtım ve Medya Birimi’nden Ziver Altun ve Ruhullah Söğüt’ten oluşan HÜDA PAR heyetini, BM-GYC Başkanı Uğur Kapuci karşıladı.

Uyuşturucu bağımlılığı, son zamanlarda artan hırsızlık olayları ve gençliğin sorunlarının konuşulduğu ziyarette, sorunların çözümü konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

BM-GYC Başkanı Kapuci, HÜDA PAR Gençlik Kollarını toplumun, özelde de gençliğin sorunlarına eğilmesinden dolayı tebrik ederek, bu tür çalışmaları herkesimin yapması gerektiğini ifade etti.

“Kötülüklere göz yuman bir yapı değiliz”

HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Kur’an ve sünneti referans alan bir yapı olarak şahit oldukları kötülüklere göz yummadıklarını söyledi. Durmaz, “Bizler Kur’an ve sünneti referans alan ve Peygamberimizi örnek alan İslami bir yapıyız. Peygamberimizin yaptığı gibi, gördüğümüz kötülükleri düzeltme yoluna başvuruyoruz. İslam Peygamberini örnek alan ve önder kabul eden herkesin ve her kesimin de, çevresinde şahit olduğu kötülükleri ve yanlışları düzeltme yoluna başvurması gerektiğine inanıyoruz.” açıklamasında bulundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir