• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Van'ın büyümesi büyükşehir belediyesine bağlı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki heyetle birlikte Özalp ve Gürpınar ilçe teşkilatlarınca düzenlenen danışma meclisi toplantılarına katılarak, il-ilçe seçim sonuçlarını ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi.

İl Başkanı Abdullah Aras ve beraberindeki yönetim kurulu heyetinin katıldığı Özalp ve Gürpınar ilçelerinde Özalp İlçe Başkanı Şirin Ataç, Gürpınar İlçe Başkanı Ahmet Kulaz,  Gürpınar Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hayrullah Tanış, ilçe yönetim kurulu üyeleri,  kadın ve gençlik kolu üyeleri ve bazı muhtarların hazır bulundu, ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

İlk olarak seçim sonuçlarına yönelik genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, ardından ilçe sorunları ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda yapacakları çalışmalarla ilgili izlenilecek yol haritası ele alındı.

İl Başkanı Aras hizmette aslan payının artık büyükşehir belediyesinde olduğunu, nitekim taşıdığı misyon ve görev gereği Van’ın ilerlemesi ve büyümesi için büyükşehir belediyesinin merkezi idareden çok daha fazla sorumluluk taşıdığını, bu nedenle Van’ın geleceği ve halkın menfaati adına üstlerine düşen takibi titizlikle yapacaklarını söyledi.

Aras, birilerinin dedikodularına bağlı değil, partisinin karar ve kurallarına bağlı olduklarını vurguladı. Görevde kaldıkları sürece ciddiye alacakları tek hususun layıkıyla hizmet yapma çabası olacağını söyledi. Bu nedenle eksikleri, kusurları gidermeye özen göstererek bu uğurda daha sıkı kenetleneceklerini belirtti.

Son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda gönüllerindeki ve dillerindeki ismin belli olduğunu söyleyen Aras, ismin açıklanmasıyla birlikte Van’dan büyük bir desteğin sandığa yansıyacağından şüphe duymadığını, seçim çalışması konusunda üst düzey bir çaba göstereceklerini söyledi . (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir