• DOLAR 32.492
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2496.438
  • ...
Muş merkezde umuma açık lavabo yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-Muş Belediyesi, kentte büyük bir eksiklik olan umuma açık lavabo ve WC yapımına başlıyor. Muş İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Öğretmenevi yanında yapılacak olan WC, genelle  hizmet verecek.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Feyat Asya, Umuma açık, halkın rahat bir şekilde lavabo ve abdest ihtiyacını giderebileceği bir yerin olmamasının Muş için büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

Başkan Asya, “Engellilerin kullanımı için bir engelli tuvaleti de yapılıyor. Engelli standartlarına uygun şekilde yapılacak olan tuvaletin tüm engellilerin kullanımına açık tutulacağı, bay-bayan WC olarak tüm vatandaşlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunulacaktır” dedi.

Asya, kente eksik olan diğer ihtiyaçların tespit edilip bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların süreceğini söyledi.

Muş merkezdeki lavabo ve abdesthane eksikliği hakkında ilk olarak İlke Haber Ajansı kamuyu oluşturmuş, konuyla ilgili olarak Muş Müftülüğü ve belediyeye sorunla ilgili olarak halkın talep ve şikâyetleri iletilmişti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir