• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
AK Parti Şırnak  İl Teşkilatı istifa etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir ve İl Yönetimi düzenledikleri basın toplantısı ile topluca istifa ettiklerini açıkladılar. Demir’in basın toplantısında masasında bulundurduğu Fethullah Gülen’in ‘Mefkure Yolculuğu’ adlı kitabın bulunması dikkat çekti.

İki yıldır il başkanlığı görevini yürüten Demir, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu üyesi 40 arkadaşıyla birlikte istifa ettiğini söyledi.

Yeni göreve gelecek arkadaşlarına başarı dileklerinde bulunan Demir, “26 Mayıs 2012 AK  Parti 4. olağan kongresinde başlamış olduğumuz AK  Parti Şırnak  İl Başkanlığı görevini bugün itibariyle bırakmış bulunuyoruz. Bize göre siyaset, halkın hoşnutluğu çerçevesinde, Hakka hizmet davasıydı. Biz o günden bugüne, bu çizgide gönül rahatlığı içinde alnımız ak, başımız dik olduğu bir istikamette, bu noktaya kadar getirdiğimizi düşünüyoruz. Milletimize ihanet etmediğimizi belirtmek isteriz. Bugün yine gönül rahatlığı içinde milletimize hizmetten başka, hiç kimseye hizmet etmediğimizi özelikle vurgulamak istiyorum. Bu süre içerisinde birlikte çalıştığım arkadaşlara şahsen hakkımı helal ediyorum. Onların da haklarını helal etmesini diyorum. İnşallah ilimiz, partimiz için hayırlı olur.” diye konuştu. (Ekrem Payan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir