• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Mersin'de fakir öğrenciler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN -  Mersin’de öğrencilere hizmet etmek amacı ile kurulan Bilge Eğitim Der, fakir ve muhtaç öğrenciler yararına 3 gün sürecek kermes düzenliyor. Bilge Eğitim Der Başkan Yardımcısı Ömer Ramazan Soy, Mersinlileri kermese davet etti.

Mersin merkez Akdeniz ilçesi Ulu Camii karşısı sahil kenarında kurulan kermes fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına düzenleniyor. Yemek ve tatlı çeşitlerinden, mutfak eşyalarından, giyim eşyasına kadar her türlü ihtiyacın karşılandığı ve özellikle çeyizlik eşyalarının da sergilendiği kermes, 3 gün sürecek.

Kermes hakkında bilgi veren Bilge Eğitim Der Başkan Yardımcısı Ömer Ramazan Soy, şunları söyledi: “Biz bu kermesi Bilge Eğitim Der adına yapıyoruz. erneğimize gelen veya gelmeyen bizim bildiğimiz yardıma muhtaç öğrenciler var, bu kermesi o yardıma muhtaç olan öğrencilere bir nebze de olsa yardımcı olmak adına düzenledik. Buradan gelen geliri onların ihtiyaçlarının karşılanması için kullancağız.”

"Mersinlileri kermesimize bekliyoruz"
Kermesi 3 günlüğüne düzenlediklerini belirten Soy, “Bugün başladık ve 3 gün boyunca buradayız. Buradan sizin vesileniz ile şunu duyurmak istiyorum. Duyarlı halkımızı buraya davet ediyorum. Çünkü gelen vatandaşlarımız hem kendi ihtiyaçlarını karşılayacaklar hem de fakir ve muhtaç olan öğrencilere bir nebze de olsa yardımcı olacaklar.” diye ifade etti. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir