• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...
Vatandaşların Çağrı TV`ye Teveccühleri Artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Çağrı TV`nin pazartesi günü test yayına başlaması ve öncesinde yayına başlayacağı duyulmasıyla bölgede ve Batman`da televizyon ve dijital satışlarında büyük artış yaşandı.

Konuyla ilgili olarak televizyon ve dijital satan esnaf ve vatandaşlarla görüştük.
A.Hâkim Sevim(Satıcı): "Çağrı TV`nin açılmasına çok sevindik. Allah`a hamd olsun ki böyle bir çalışmayı görmeyi nasip etti. Çağrı TV test yayınına girmesiyle beraber dijital ve televizyon satışlarında patlama oldu. İki günde yaklaşık 100 kişinin Çağrı TV frekanslarını ayarladık. Çağrı TV bütün İslam Âlemine ve bütün Dünyaya hayırlara vesile olmasını yüce Allah`tan dilerim." dedi.

Abdurrezzak Çelik (Esnaf): Çağrı TV`nin yayına başlaması bizlere manen ve madden yaradı. Şimdiye kadar dijital satışlarımız hep kesattı. Yani haftada 1 veya 2 adet dijital satıyorduk. Çağrı TV`nin dijitalde olması muhafazakâr kesimi dijital almaya sevk etti. Batman halkının çoğu muhafazakâr kesim olduğu için dijitallerimizde patlama yaşanıyor. Bizler satışlarını yapıyoruz. Montaj yapan arkadaşımız yetiştiremiyor. Daha ilk gün olduğu halde bir müşterimiz gidiyor bir diğeri onun arkasından hemen dükkâna giriyor. Böyle devam ederse ne bizler dijital yetiştirebiliriz ne de arkadaşlarımız montajlarını yetiştirebilir. Çağrı TV hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

M.Emin Dayan (vatandaş): Evine şu ana kadar televizyon sokmadığını ve Çağrı TV`nin açılmasıyla gönül rahatlığıyla evine televizyon ve dijital aldığını belirterek, "Şu ana kadar ne televizyon ne de dijital evime koymadım Çağrı TV açıldığı için aldım. Çok mutluyuz ailece seyrediyoruz. Açıldığı için sadaka verdim Allah daim kılsın." ifadelerini kullandı.

Çetin Yıldız(Vatandaş): Evinde daha önce sadece televizyon olduğunu, dijital düşünmediğini belirterek, "Çağrı TV`nin açıldığını duyduk test yayınını bir yerde izledim. Çok beğendim ve çok memnun oldum 7`den 70`e herkese göredir. Onun için bugün çanak ve dijital almak için çıktım. Maşallah televizyon birkaç gündür test yayınında ailece sabırsızlanıyorduk. Dijital ve çanak aldım tüm Müslümanlara hayırlı olmasını istiyorum." dedi.

Enver Gültekin(Esnaf): "Gerçekten Çağrı TV`nin açılmasına çok sevindik. Çağrı TV çocuklar ve yetişkinlerin rahatça izleyebileceği ve evimizde açabileceğimiz faydalı bir kanalımız oldu çok şükür. Çağrı TV`nin diğer TV kanallarından farklı kılan Müslümanların gözü kulağı olmasıdır. Eğitici kültürel ve her türlü faydalı programlar bulabileceğimiz Çağrı TV`nin Kürtçe konuşma lehçesini de beğeniyoruz. Bölgede en çok izlenebilecek bir televizyon olacağını umuyoruz. Sabırsızlıkla asıl yayınına geçmesini bekliyoruz." şeklinde görüşlerini bildirdi.

Bazı çayevlerinde vatandaşların merak ve beğeniyle Çağrı TV seyrettikleri görüldü.

M.Sait Çelik, Veysi Rüzgar - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir