• DOLAR 32.52
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2422.036
  • ...
Mahalle ve köylerde üç gün elektrik kesilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle 1, 2 ile 3 Haziran günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği duyuruldu.
 

Açıklamada, yapılacak çalışmalar nedeniyle 1 Haziran Pazar günü 12.00-15.00, 2 Haziran Pazartesi günü 11.00-14.00 ve 3 Haziran Salı günü 17.00-20.00 saatleri arası elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Elektrik kesilecek bölgeler ise şöyle açıklandı:

-Kültür, Bahçelievler, Gap, Belde, Şafak, Fatih, Gültepe, Pınarbaşı, Mahallelerinin kısmi alanları ve D.Bakır Cad, Tarım,  Valilik, Emniyet Müd. 2 Adet OG Mesken Müşterisi Ağırlıklı Sulama Tesisleri Baz İstasyonu ve Ticari İş Yerleri,

-Gültepe, Belde, Demiryol Mahallelerinin kısmi alanları ve Bölge Hast. Belediye Su Kuyuları, il Özel İdare, Yeni Sanayi, Hal, Tekstil Kenti, Memur-Sen ve Tılmerç TOKİ, Bölge Trafik, Karatay, ve Tuğla Fabrikaları alanı. Erköklü Köyü, Binatlı Köyü, 75.YİBO, Recepler Köyü, Akça Köyü, Çayüstü Köyü, Zerak Mz. Kantar ve Kantar Köprüsü,

- Seyitler, Karşıyaka, Hürriyet, Çamlıca, Güneykent, Kuyubaşı TOKİ Mahallelerinin kısmi alanları. Aydınkonak, Güvercin, Kanatlı, Yediyol, Bıçakçı, Demirlipınar, Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı, Yolağzı, Doluca, Yaylıca, Güneşli Köyleri ve bağlı mezralarda, Çamlıtepe Mahallesinin kısmi alanları. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir