• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şampiyonlardan Hurata'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - 11 – 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Aydın’da beş dalda gerçekleştirilen Yıldız Kız-Erkek İşitme Engelliler Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye 2.si Olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu futbol takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata’yı makamında ziyaret etti.

Türkiye genelinde 35 işitme engelli okulun katıldığı futbol müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu, İstanbul Mimar Sinan İşitme Engelli Ortaokulu İle yapılan final maçının ardından Türkiye 2. si olmuştu.

‘Her zaman yanınızdayız’

Başarılarının ardından Diyarbakır’a dönen futbolcular, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata’yı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Okul Müdürü Sabahattin Can ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fırat Doğan ile birlikte ziyarete gelen futbolcularla gurur duyduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata; “Türkiye 2.si olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu’nun ilimize başarılı bir şekilde dönmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler de İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çalışan, üreten, sosyal becerilerini sergileyen bütün öğrencilerimize desteklerimizi sunuyoruz. Onlar da zaten desteklerimizi boşa çıkarmıyorlar ve desteklerimizi aldıkları ödüllerle taçlandırıyorlar. Bizim sizlere her zaman ihtiyacımız olacaktır. Bu vesile ile başarınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

‘Başarılarımıza devam edeceğiz’

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kendilerine desteklerini esirgemediğini belirten Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürü Sabahattin Can ise, “ Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri oldukça gururlandırdı. Sizlerin bu mutluluğumuza ortak olmanız da bizleri ayrıca onurlandırdı. Umarız gençlerimiz bu desteklerinizle daha güzel çalışmalara imza atacaklardır. Zaten hiçbir zaman bizi mahcup etmeden şampiyonluklara koşan bir takımımız var. Bu başarılarımıza bundan sonra da devam edeceğimizden şüpheniz olmasın. Ayrıca öğrencilerimizle birlikte yoğun tempoda çalışan öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu; 2011-2012 yılında Sinop’ta Türkiye Birinciliği,  2012-2013 yılında Kütahya’da Türkiye ikinciliği, 2013-2014 yılında Mardin’de gerçekleştirilen GAP Spor Oyunları Doğu ve Güneydoğu bölge şampiyonluğu ve son olarak da Aydın’daki müsabakalarda Türkiye İkincisi oldu.  (Fikret Özkan  - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir