• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
`Ayrım yapmadan herkese aynı hizmeti sunacağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - 28 Mayıs 2014 tarihinde 18. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (VESOB) ikinci kez güven tazeleyerek başkanlık koltuğuna oturan Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faruk Alpaslan’ı yönetim kurulu üyeleri ve oda üyeleri ziyaret etti.

Başkan Alpaslan yapmış olduklarını hizmetlere ve halka güvenerek aday olduklarını söyleyerek, bundan sonraki süreçlerde de ayrım yapmaksızın herkese aynı hizmeti sunacaklarını belirtti.

“Daha önce vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirdik”
Seçimde güven tazelemelerinin ardından yönetim kurulu arkadaşlarıyla büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyen Başkan Alpaslan, “Her kesimde olduğu gibi demokrasilerde seçim yarışı, hizmet yarışı yeniden bir hizmet yarışına girmenin bir başarısı anlamına gelmekte. Biz daha önce yapmış olduğumuz vaatlerin birçoğunu yerine getirdiğimizden hatta daha fazlasını yerine getirdiğimizden dolayı belki aday olamayacağımızı bile düşünen insanların bizim bırakıp gideceğimizi düşünen insanların böyle olmadığını hakikaten bizim yapmış olduğumuz sağduyulu işlerin kendi esnaf temsilcilerimize güvenerekten, yapmış olduğumuz işlere güvenerekten, halkımıza güvenerekten aday olduk.” dedi.

"Esnafımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız”
Sonuç itibari camianın birlik beraberlik içerisinde olduğunu belirten Alpaslan, “Zaten kurumumuzun isminden de anlaşılacağı gibi esnaf ve sanaatkarlar odaları birliği, bu bütün tamamının birleştiği bu birlikte biz kardeşçe yarıştık ve kardeşçe de bu işleri beraber yaptık ve yapacağız. Bundan sonraki süreçlerde biz ayrım yapmaksızın kesinlikle herkese aynı hizmeti sunacağız. Esnafımızı biraz daha bilinçlendirip, biraz da kendi mevzuatı hakkında nasıl kolay iş elde edebilir, Avrupa birliği projelerimiz çeşitli yerlerde KOSGEP vs. bunların hepsini biz topladık inşallah esnafımıza en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Doğu artık metropol oldu”
Güven tazelemekle beraber bundan sonraki yüklerinin daha ağır olduğunu söyleyen Alpaslan, “Çünkü büyükşehir olduğumuzu, büyükşehir olma cazibesi doğu Anadolu bölgesindeki istihdam oranın fazladır. Bunun Van’ın üzerine yüklendiğinin farkındayız. Doğunun gerçekten şuanda metropol oldu. Şehre yakışır hizmetleri inşallah hap birlikte bütün arkadaşlarımızla birlikte el ele verip en güzel yerlere taşıyacağız. Ankara’daki istememizi sıklaştıracağız. Sadece istem doğrultusunda değil bunları hayata geçirme konusunda da birlik beraberlik içerisinde çalışacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Burada bize oy veren, vermeyen, destekleyen, desteklemeyen bütün esnaf camiamıza ben canı gönülden herkese ayrı ayrı yönetim, disiplin kurulu, arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Allah memleketimize, ilimize, esnafımıza hayırlara vesile olması ve bize de hayırlı işler yapmayı nasip eylesin inşallah.” şeklinde konuştu.    (Hacı Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir