• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Batman`da Bir İstihdam Kapısı Daha Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman istihdam alanında yeni bir iş yerine daha kavuştu. Son yıllarda tekstil alanında önemli bir gelişme kaydeden Batman`da bu gün tekstil alanında son derece modern bir iş yerinin açılışına sahne oldu. Fatih Mahallesinde açılan iş yerinin açılışını Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş yaptı. Açılışta konuşan Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, "Birçok vatandaşımız burada istihdam ediliyor bu da ilimiz açısından olumlu bir gelişme demektir. Ziraat odası olarak her türlü desteği vermeye hazırım." dedi.

Mesut Tekstil sahibi İlhan Ok iş yeri hakkında verdiği bilgide daha önce altı yıl İzmir`de tekstil işi yaptığını kaydetti. Ok "Batman`a gelerek buradaki insanımıza hizmet etmek için mesut tekstili kurdum. Amacım Batman`daki işsiz olana iş üretmektir. 3 katlı 2000 bin metre kare üzerinde açtığımız iş yerimizde 35 kişi çalışıyor işyerimizde bay bayan çocuk her türlü elbiseyi dikiyoruz. Daha sonra diktiğimiz elbiseleri İstanbul`daki firmaya gönderiyoruz. Oradan da yurtdışına ihracat yapılıyor." dedi.


Hedefinin işyerini büyüterek 150 kişiyi istihdam etmek olduğunu söyleyen Ok, "İşyerimi büyütmek için valimiz ve yetkililerden destek bekliyorum." dedi.

M. Salih özcan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir