• DOLAR 32.496
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.391
  • ...
Batman'a modern SGK il binası yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Batman İl Müdürlüğü, halka daha iyi hizmet edebilmek için eski otogarın yerinde yeni yapılacak olan modern akıllı SGK il binasının temelinin atılmasını hedeflediklerini belirtti.

Kentte yeni yapılacak olan SGK binasının yapım aşamasıyla ilgili bilgi veren SGK Batman İl Müdür Vekili Hüseyin Şansi, “Batman SGK olarak belediyeden almış olduğumuz 7 bin metrekare ilçe otogarı yeri İŞKUR ile beraber 10 bin metrekare kapalı alan üzerinde inşaat projesi tamamlanmış ve genel müdürlüğümüze teslim edilmiştir. Genel Müdürlüğümüz İnşat Emlak Daire Başkanlığınca yapılacak ihalenin neticesinde hangi firmada kalırsa inşallah bu yıl içerisinde temel atmayı umut ediyoruz. Batman SGK İl Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü beraber akıllı modern binada halkımıza hizmet etmeye başlayacağız.” dedi.

Yapılacak binanın Batman’ın en modern binasının olacağını belirten Şansi, “Bunu iddia ediyoruz. Her şeyi akıllı güvenlik bina sistemine göre projesi hazırlandı. Bu binayı yaparken hiçbir masraftan kaçmayacağız. Zaten bizim ilçeler içerisinde yapmış olduğumuz Beşiri ilçesindeki Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüz Beşiri’nin en modern binası durumdadır. İnşallah bu sene içerisinde temelini atmayı düşündüğümüz ve hedef ettiğimiz hizmet binamız da Batman’ın en modern binası olmasını taahhüt ediyoruz.” diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir