• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
İmam Hatip Ortaokulları arası masa tenisi turnuvası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İmam Hatip Ortaokulları arası masa tenisi turnuvası

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bingöl Genç İlçesinde düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları (İHO) arası masa tenisi turnuvası tamamlandı.

BİNGÖL-Genç İlçesi Yatılı Bölge Ortaokulu YBO spor salonunda düzenlenen ‘İHO’ İmam Hatip Ortaokulları arası masa tenisi turnuvasına Bingöl il genelindeki 24 okuldan 24 öğrenci katıldı.

Genç YBO’ da yapılan masa tenisi turnuvasına Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bingöl İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet Ataoğlu, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Bulut, Kurum amirleri, okul öğretmenleri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Bingöl İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet Ataoğlu, Turnuva hakkında bilgi aktardı.

Bu gibi sportif faaliyetlerin okullarda geleneksel hale geleceğini belirten Ataoğlu: ‘‘Bingöl İli olarak 2013-2014 öğretim yılı içerisinde İmam Hatip Ortaokulları arasında iki önemli kültürel ve sportif faaliyet plandık. En önemli kültürel faaliyetlerimiz, 16 Nisan 2014 tarihinde yapılan Siyer Bilgi Yarışması ve bugün düzenlenen Masa tenisi turnuvasıdır.  Bu turnuvada İmam Hatip öğrencilerinden sadece akademik başarı beklemiyoruz. Sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde de en önde olmalarını istiyoruz. Ülkemizin ilerlemesinde ve demokratikleşmesinde geçmişte olduğu gibi, gelecekte de İmam Hatip mezunları önemli rol oynayacaktır. Bu turnuvada kaybeden deği,l kazanan olacak ve bu faaliyetler Bingöl’de geleneksel hale getirilecektir’’dedi.

Oynanan müsabakaların ardından düzenlenen ödül törenine katılan ve şampiyonları tebrik eden Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, katılımlarından dolayı bütün okullara ve müsabakada emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, masa tenisi müsabakalarında şampiyon olan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Dereceye giren öğrenciler ise şöyle:

Kızlarda,

  1. Gurbet Değişgeç – Cumhuriyet Kız Yatılı Bölge Ortaokulu
  2.  Edanur Değişgeç- Cumhuriyet Kız Yatılı Bölge Ortaokulu
  3.  Edanur Atılgan  –  Genç Yatılı Bölge Ortaokulu

Erkeklerde

  1. Murat Ataş   -   Genç Yatılı Bölge Ortaokulu
  2. Okan Çavdar – Düzağaç Merkez İmam Hatip Ortaokulu
  3. Yasin Beroje – Solhan İmam Hatip Ortaokulu   (Nihat kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir