• DOLAR 32.558
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2435.41
  • ...
Kızıltepe'de kaybolan lise öğrencisi eve döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde okula gitmek için evden çıkan ve 3 gün kendisinde haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisini Abdüsselam Özgün bulundu.  3 gün boyunca aranmadık yer bırakmayan ailesi 4. günde çocuklarının eve gelmesine sevinçten söz bulamayan baba İbrahim özgün tüm ailelere tüm ailelere çağrıda bulunarak çocuklarımıza sahip çıkılmasını isteyerek canımızdan bir parça olan çocuklarımızı kaybetmek kolay ama kazanmak çok zordur diye herkes çocuklarına sahip çıkılması temennisinde bulundu.

İlke Haber Ajansına  konuşan baba İbrahim Özgün, “Rabbime sonsuz şükürler ediyorum ki. oğlumun başına herhangi bir şey gelmeden kendisi eve geldi. Bütün aile fertlerini çok sevindirdi. Çünkü hepimiz perişan olmuştuk. İnsanın bedeninden bir parça olan çocuğunun kaybolması büyük bir olaydır ancak bunu yaşayan bilir. Diğer Ailelere tavsiyelerde bulunan  baba, “Hiçbir zaman çocuklarını ihmal etmesinler. Çocuk’ la çocuk, gençle genç, öğrenciyse onlarla öğrenci olsunlar. Bunu yapamayan aileler varsa başkalarından destek alsınlar. Öğretmenleri olur çocuk eğitimleri ile ilgili başkaları olur. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım onları başkalarının kucağına atmayalım. Tavsiyesinde bulundu.”

Kaybolduktan 4 gün sonra eve gelen Abdüsselam Özgün ise, bir anlık bunalıma girdiğini ve bunun üzerine evi terk ettiğini belirterek şunları söyledi:“ Tüm arkadaşlarıma çağrıda bulunuyorum arkadaş seçtiklerinde çevrelerine çok dikkat etsinler. Herkesle arkadaş olmasınlar, kötü arkadaşlar edinmesinler. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin onun için herkes kendine dikkat etsin Çünkü kötü arkadaş insanları her yöne sevk edebilir. Evde uzak olmak çok kötü bir duygu başka yerlerde mutlu olacağımı sanmıştım ama çok yanlış düşündüm. Bence hiç kimse annesinin ve babasının yanında olmadan mutlu olamaz. Arkadaşlarıma tavsiye ediyorum hiç kimse böyle bir işe kalkışmasın benim başıma geldi. Başkasının başına gelmesin yoksa pişman olurlar.” (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir