• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Eski Başhekim Yusuf Yağmur "işimin başındayım"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığına davet edildiğini belirten Prof.Dr. Yusuf Yağmur, “27.05.2014 tarihinde Hastanede yürütülen bir soruşturma kapsamında ifadem alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığına davet edildim. İfadem alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldım.” Dedi.

Kendisinin söz konusu soruşturmada herhangi suç teşkil eden bir eyleminin bulunmadığını söyleyen Yağmur, “Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çok sevdiğim hekimlik mesleğimi icra etmeye ve hastalarımı tedaviye devam etmekteyim” diye konuştu.

Basında çıkan haberlerin kendisini derinden yaraladığını da açıklamasında dile getiren Prof.Dr. Yusuf Yağmur, “Ben yıllardır halkıma onuruyla, şerefiyle hizmet etmek için çabalıyorum. Mesleğimi karalayacak herhangi bir eylemim olamaz. Benim tek amacım hastalarımı bir an önce sağlıklarına kavuşturmaktır. Basında aleyhimize çıkan haberler beni derinden üzmüştür” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir