• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
 HÜDA PAR Ağrı`da Seçimlere Katılmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - HÜDA PAR Ağrı`da 1 Haziran tekrarlanacak yerel seçimler için kararını, yaptığı basın toplantısı ile açıkladı. 

30 Mart seçim sürecini dürüst ve izzetli bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Oğuz konuşmasını şöyle sürdürdü: "30 Mart tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde Ağrı’da hem AK Parti ve hem de BDP’nin saldırı, şantaj ve hilelerinin yoğun olduğu seçim sürecini dürüst ve izzetlice sürdürdük. Seçim döneminde ihlaslı bir şekilde çalışan üye ve gönüllülerimize bu vesile ile teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize oy verip, desteğini esirgemeyen Ağrılı hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz."

1 Haziran Pazar günü tekrarlanacak seçimlerde adaylarının istifa ettiğini kaydeden Oğuz, yeni aday gösteremediklerinden dolayı seçimde yasal olarak yeni aday gösteremediklerini söyledi.

Oğuz, "Adayımız, adaylıktan istifa ettiği ve yasal olarak yeni aday gösterme durumumuz bulunmadığından dolayı, Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimde adayımız yer almayacaktır. Dolayısıyla sevenlerimizin tercihlerini de yönlendirmeden, ahretlerine daha hayırlı olacak ve halka hizmet edecek olan adaya oylarını hür irade ile vermelerini tavsiye ediyoruz. Allah’tan bu süreci halkımıza, milletimize ve Ağrımıza hayırlı kılmasını diliyoruz. “ dedi.

HÜDA PAR Dicle ilçe Başkanının PKK tarafından kaçırılması ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Oğuz, ilçe başkanından hala bir haber alamadıkları belirterek, herhangi bir gelişme olduğunda açıklama yapacaklarını söyledi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir