• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Teknoloji Fakültesi`ne Yeni Dekan Atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Üniversitesi`nden yapılan açıklamada; Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi`ne Batman`lı Yaşar Eren dekan olarak atandığı bildirildi. Yeni görevine başlayan Prof. Dr. Yaşar Eren, daha önce Selçuk Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm`ünde öğretim üyesi olarak görevini sürdürüyordu. İlk ve ortaöğretimini Cengiz Topel, lise öğrenimini Batman Lisesi`nde alan Prof. Dr. Eren, lisans öğrenimine Selçuk Üniversitesi`nde başladı.

Selçuk Üniversitesiyle lisans eğitimine başlayan Prof.Dr. Eren akademik kariyerine de Selçuk Üniversitesi`nde devam etti. Selçuk Üniversitesi`nde Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkan yardımcısı olarak da görev yapan Prof. Dr. Eren, akademik alanlarda başarılı çalışmalarını sürdürmeye devam etti. Prof.Dr. Yaşar Eren, 25 Ağustos 2011 tarih ve 2011/39 sayılı Başkanlık kararı ile Batman Üniversitesine atandı. 1960 doğumlu olan Prof. Dr. Eren, evli ve iki çocuk babası olduğu ve iyi derece İngilizce bildiği bildirildi.

 

Görevine başlayan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren; "Batman`a atandığım için mutluyum. Akademik çalışmalarımızı bundan böyle Batman Üniversitesi adına yapacağız. Batman`ı yüksek eğitim alanında daha iyi şekilde duyurmak için üniversitemizin dinamikleriyle kollektif olarak çalışacağız. Batman`a hizmet etmekten mutluluk duyacağım" diye konuştu.

Halid Coşkun-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir