• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
MÜSİAD'dan Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni atanan Batman  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Göreve yeni başlayan Batman Milli Eğitim Müdürüne başarı temennisinde bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra Batman’ın eğitim durumuyla ilgili değerlendirme yaptı. 

Özdemir yaptığı açıklamada, “Eskiden sınıflarda her sırada 4-5 öğrenci oturuyordu, öğretmen sayısı yeterli değildi. Ama Türkiye geneline baktığımızda başarı sıralamasında 15. sıralardaydık. Ama şimdilerde okul sayısı hızla artmakta, her mahallede derslikler yapılmaktadır, bununla beraber eğitimin kalitesinde de ciddi artışlar görülmektedir. Tüm bunlara rağmen Türkiye başarı ortalamasına baktığımızda Batman çok gerilerde kalmaktadır. Umarım yeni dönemde bu tür sıkıntıların üstesinden gelinebilecek çalışmalar yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, MÜSİAD’ın bu anlamlı ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür etti.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir