• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Mardin Valisinden Kızıltepe`ye veda ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Yaklaşık bir yıl önce Mardin’e atanan ve İçişleri Bakanlığının son Valiler Kararnamesiyle Ankara merkeze alınan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile beraber Kızıltepe’deki STK kamu kuruluşu ve esnaflara vedalaşma ziyaretlerinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerden sonra basın mensuplarına yaptıkları ziyaretler ile ilgili açıklamada bulunan Vali Cengiz, şunları söyledi: “Mardin Valisi olarak çalıştığım bir yıl içerisinde Mardinli hemşerilerimden çok yakın ilgi alaka ve yardım gördüm. Gerek sivil toplum örgütlerinden odalardan gerek bürokrasiden herkesin desteğini gördüm hepsine teşekkür ediyorum. Huzurlu bir şekilde Mardin’den ayrılıyorum. Bu ziyaretimin sebebi Kızıltepeli hemşerilerimizle vedalaşmak içindi. Her zaman olduğu gibi bugün de samimi bir şekilde beni karşıladılar. Onları unutmam hiç mümkün değil ve gönül kapım her zaman Mardin ve Kızıltepeli hemşerilerime açık olacak. Beni ziyarete geldiklerinde benim için gurur kaynağı olacak.” dedi.

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifi 2. Başkanı İsa Tunç, Mardin Valisinin kendilerine yaptığı veda ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir