• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...

İZMİR - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı İzmirli sanayici ve işadamlarının katılımıyla yapıldı.

Genel Kurul Toplantısında konuşma yapan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, “Kurumsal süreklilik, dinamizm, sürekli kendini yenileme, teknolojinin getirmiş olduğu yeniliklere kısaca çağın hızına ayak uydurmak gerekliliği biz işadamlarının iş dünyasının ayakta kalması için olmazsa olmazlarındandır. Bu sebeple bugün gerçekleştirmek üzere bir araya geldiğimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile yönetime yeni katılım sağlayacak üyeler ile yepyeni projelere imza atacak arkadaşlarımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Çünkü her yenilik, yeni kazanımlar demektir.” şeklinde konuştu.

Divan Başkanlığını Abdülkadir Karaman’ın yaptığı toplantıda tek liste ile girilen kongrede Ümit Ülkü güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel kurul toplantısı sonunda Ümit Ülkü yaptığı teşekkür konuşmasında, “Milletinin değerlerinin farkında ve bu değerlere bağlı iş adamları olduğumuzu unutmadan, geçmişine sahip çıkarak, geleceğin en güzeline talip olan ve bunun gereğini yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Ümit Ülkü Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri; Ünal Soytekin, Cüneyd Dayhan, A.Kadir Uçar, Ahmet Ayakdaş, Aslan Bilgi, Murat Unganer, Sedat Bay, Galip Atar, Onur Akgün, Mustafa Can, Gerçek Tekin, Mustafa Alkan, Erhan Ünver , Yusuf Aydın, Nihat Aydın, Halil Demirdöven, Nevzat Şahin, Ergin Aktaş, Dr. Mustafa Yaşar, M. Zeki Bulut, Tercan Özkaracaabatlıoğlu, İdris Avcı, Ayhan Barkın, Abdullah Büyükkutlu seçildi.

Denetleme Kurulu Üyeleri ise Fatih Toksal, Mehtap Uçar, Veysel Güldoğan, Sevinç Özel, Serdar Aydoğan, Abdullah Bakar’dan oluştu. (İlyas Yıldız – İLKHA)