• DOLAR 32.59
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2495.732
  • ...
Erdoğan`dan BDP`ye: Onları Getireceksiniz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erdoğan, Gezi olayları ile 17 ve 25 Aralık operasyonları sonrasında yaşananları anlatarak, "Dik durduk, sağlam durduk ve bu saldırıları bertaraf ettik" dedi.

Okmeydanı`nda yaşanan olaylara değinen Erdoğan, "100 yıldır aynı bayat senaryoyu Türkiye`ye saldırmak için kullanıyorlar. 100 yıldır Türkiye`yi yerinde saydırmak, meşgul etmek, zayıflatmak için kullanıyorlar. Biz bu bayat senaryonun dışarıda yazıldığını, desteklendiğini söylediğimizde birileri çıkıyor hedefi saptırmaya çalışıyor. Allah aşkına Okmeydanı`nda olayların başını çeken eli kanlı terör örgütünün dışarıdan desteklenmediğini söyleyecek olan, yerli bir örgüt olduğuna inanan var mı? Bunların nerelerden beslendiğini hepimiz biliyoruz. Nerelerde korunduklarını, kollandıklarını biz çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

ARADAN ELİ KANLI ÖRGÜTLER ÇEKİLDİĞİNDE MESELE ÇÖZÜLECEK

"Aradan eli kanlı örgütler, istismarcılar ve tahrikçiler çekildiğinde her mesele çözülecek" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Birileri yarayı derinleştirmeye çalıştırırken biz yaralara şifa olmanın, şifa bulmanın gayreti içerisindeyiz. Alevi vatandaşların bu yaşananlardan rahatsız olduğunu biliyorum. Alevi vatandaşlarımız, aradaki istismarcılara, ikiyüzlü siyasetçilere prim vermesinler. Onları istismar ederek Türkiye üzerine karanlık senaryolar yazanlara dikkat etsinler" şeklinde konuştu.

O AİLELERİ YÜREKTEN SELAMLIYORUM

Diyarbakır`da çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan annelerin yaptığı eyleme de değinen Başbakan Erdoğan, "Dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır Belediyesi`nde eylem yapan aileleri yürekten selamlıyorum. Dünya medyası neredesin?" diye sordu.

BUNLARIN ADRESLERİNİ İYİ BİLİYORSUNUZ

BDP`yi de eleştiren Başbakan Erdoğan, "Bunların da adreslerini iyi biliyorsunuz" dedi ve bunları alıp gelmeleri gerektiğini belirtti. Çocukların getirilmemesi durumunda kendilerinin B ve C planlarının olduğunu ve bunu devreye sokacaklarını belirten Erdoğan, "15 yaşında çocuklar dağa götürülüyor, kimileri infaz ediliyor, taciz ediliyorlar ve ailelerine yalan söyleniyor" ifadelerini kullandı.

77 MİLYON BU ANNELERİ DESTEKLEMELİ

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır`da kaçırılan çocukları için eylem yapan anneleri destekleyenlere teşekkür ederek, bu annelerin 77 milyon tarafından desteklenmesi gerektiğini belirtti. Erdoğan, anneleri çocuklarıyla buluşturmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir