• DOLAR 32.519
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2424.202
  • ...
Umut Kervanı yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Yaptığı yardımlarla Mersinlilerin takdirini kazanan Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu, Mayıs ayı içersinde birinci dereceden yardıma muhtaç olan 50 aileye gıda yardımında bulundu.

Yapılan yardım faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman, “ Umut Kervanı Platformuna üye olan Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu olarak, Mayıs ayı içersinde 50 mağdur ve muhtaç ailemize gıda yardımında bulunduk. Yardım ettiğimiz bu aileler birinci dereceden yardıma muhtaç olan ailelerdir. Ancak elimize geçen gıda miktarı az olduğundan dolayı yeterince ailemize ulaşamıyoruz. Bu anlamda hayır sahiplerinden hassas davranmalarını istiyoruz.”dedi.

“Mağdur bir ailenin beklenen umudu olmak istemez misiniz?” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Derman, “Bizler bu mağdur ailelerin kapılarına gittiğimizde ve kendilerine yardımda bulunduğumuzda gerçekten çok seviniyorlar. Yardımda bulunan hayırseverler bu hayırda büyük pay sahibidirler. Biz sadece bir köprü görevi görüyoruz. Hayırseverlere diyoruz ki; bu hayırlardan mahrum kalmayın.” şeklinde konuştu.

Derman,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle içerisinde bulunduğumuz 3 aylar ve Ramazan ayında, hayır sahiplerinin hayırlarını eksiltmemelerini ve daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Allah, şimdiden hayır sahiplerinin yapacakları yardımlarını kabul etsin” diye konuştu.

Derman, Umut Kervanı Platformuna üye olan Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu’nun banka ve iletişim adreslerini de vererek, hayırseverlerin yardımlar hususunda kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Tel: 0542 319 93 57   Ziraat Bankası Hesap No: 65113215-5001 Şube Kodu: 1565 (Osman Öksüz/Üsame Ortaç-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir