• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kozan'a 60 yataklı özel hastane
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – Adana’nın Kozan İlçesi’nde özel bir hastanenin 60 yataklı şubesi açıldı. Açılışta konuşan Vali Coş, vatandaşlardan helallik diledi.

Hastanenin açılış törenine Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Adem Ersoy, Kozan Kaymakamı Avni Oral, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, en önemli nimetin sağlık olduğunu belirterek; “Sağlığımızın yerinde olması çok önemli. Sağlığımızı kaybettiğimizde de güvenilir sağlık hizmetine ulaşabilmek çok önemli. Bu manada kamu hastanelerimiz ve üniversite hastanelerimiz görev yapıyor. Özel hastanelerimizde Adana'nın sağlık konusunda bir hizmet merkezi olmasında sadece Adana değil, çevre illerdeki insanlar ilimize geliyor ve şifa buluyorlar. Bu hastanelerimiz ile gurur duyuyoruz" dedi.

Vali Coş helallik diledi

Vali Coş, konuşmasının devamında Adana’dan Sakarya’ya tayini çıktığını hatırlatarak; “Bugün burada hazır Kozanlı hemşerilerim ile bir araya gelme imkânı bulmuş iken, biliyorsunuz kararname çıktı ve Adana’daki görevimden yakında ayrılacağım. Bu vesile ile buradaki arkadaşlarımızın, Kozanlı hemşerilerimizin şahsında burada olmayanlara da iyi dileklerimi iletiyor ve veda ediyorum. Görev süremizde bize karşı gösterdiğiniz hüsnü teveccühe, lütfettiğiniz bilgilere teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. İnşallah birlik ve dirlik içinde olduğumuz zaman ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde kalkınacaktır. Bunu sağlamak için barış, huzur ve güven ortamını sağlamamız lazım. Bugün sizlere veda ederken, hepinizden hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Coş, konuşmasının ardından beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte 30 hekim ve 150 personelin çalışacağı 60 yataklı özel hastanenin açılışını yaptı.

Hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Coş, tedavi için hastaneye gelen vatandaşlara da Allah’tan şifa diledi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir