• DOLAR 32.522
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2420.626
  • ...
Batman'da üç gün elektrik kesintisi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle 28, 30 ve 31 Mayıs günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği duyuruldu.

Açıklamada, yapılacak çalışmalar nedeniyle 28, 30 ve 31 Mayıs’ta 07.00-09.00,  17.00-19.00 ve 17.00-20.00 saatleri arası elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Elektrik kesintisine gidilecek bölgeler ise şöyle açıklandı:
- Balpınar Beldesi, Karayün köyü, Kuyubaşı köyü, Kuyubaşı Toki, Okçu Mezrası, Toki Goçer Evleri, Yeniköy, Segırka Mezrası, Zorköy Mezrası, Oymataş Köyü, Ünlüce Mezrası, Soğuksu Mezrası, Sence Mezrası, Şeyhçoban Mezrası, Üniversite Yerleşkesi ve Kayapınar Merkez ile köylerinde,

- Pazaryeri, Bağlar, Hilal mahallelerinin kısmi alanları ve Komando Alayı, TPAO Su Kuyuları, Beton Santrali, Balpınar Beldesi, Karayün köyü, Kuyubaşı köyü, Kuyubaşı Toki, Okçu Mezrası, Toki Goçer Evleri, Yeniköy, Segırka Mezrası, Zorköy Mezrası, Oymataş Köyü, Ünlüce Mezrası, Soğuksu Mezrası, Sence Mezrası, Şeyhçoban Mezrası, Üniversite yerleşkesi,

- Petrol, Yavuzselim, Bayındırlık, Çamlıtepe mahallelerinin kısmi alanları ve Ek Sanayi, Ofis, Karayolları, Yurt Kur, Kösetarla Köyü, Kumtepe Mezrası. Kayabağı Köyü, Badereş Mezrası, Kırmataş Mezrası, Beşiri yolu Petrol İstasyonları ve işyerleri. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir