• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
BETAV'ın 24'üncü olağan genel kurul toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfının (BETAV) 24’üncü olağan genel kurul toplantısı, Ankara’da özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda Bitlisli iş adamı Ahmet Eren yeniden başkanlığa seçilirken, Nezir Gencer ve Nazmi Haşemoğlu başkan yarımcılığı görevlerine getirildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan BETAV yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Ahlat, yapılan toplantıda Ankara’da olan genel merkezin İstanbul’a taşınma kararının alındığını  söyledi.

Ahlat, açıklamasında şunlara yer verdi: “24 Mayıs 2014 tarihinde başkent Ankara’da BETAV’ın 24’üncü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda, Bitlis ili ile ilgili eğitim sorunları konuşuldu. Ayrıca yönetim ve denetim kurulu seçimleri yapıldı.

Yapılan seçimlerde Ahmet Eren yeniden başkanlığa seçildi. Ayrıca Erdal Eren, Hasan Dalkıran, Nihat Gencer, Uğur Barut ile birlikte yönetim kurulu üyeliğini sürdüreceğim. Yapılan genel kurulda Ankara’da olan genel merkezimizin İstanbul’a taşınması kararlaştırıldı.

1987’den bu yana  toplam 2 bin 780  üniversite okuyan Bitlisli öğrencimize burs verdik.  Şu anda 550 öğrencimizin ayrıca bursları devam etmektedir.” şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir