• DOLAR 32.34
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.248
  • ...
İHO-Ebrar `Ramazan Yardımı` gündemiyle toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BRÜKSEL  - Uluslararası yardım kuruluşu İHO-Ebrar (Stichting International Help Organisation), 2014 yılı 2. dönem toplantısını Antwerpen`de gerçekleştirdi. İHO-Ebrar Genel Başkanı Abdurrahman Alpsoy`un başkanlık yaptığı toplantıda, öncelikli olarak yaklaşan Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürecek yardımlar konusu ele alındı.

Antwerpen El Gazali Cemiyeti`nde gerçekleşen toplantı Veysel Tartık`ın okuduğu Kur`an-ı Kerim ile başladı. Kur`an tilavetinin akabinde Belçika, Almanya, Fransa ve Hollanda`nın farklı şehirlerinden toplantıya katılan gönüllü temsilciler kendilerini tanıttıktan sonra yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Tanışma faslından sonra söz alan başkan Abdurrahman Alpsoy, toplantı gündeminin ana konusunun Ramazan ayında dağıtılacak Ramazan kumanyalarının olduğunu belirterek, toplantıda ayrıca genel olarak yaptıkları gıda yardımı paketleri ile Filistin`e yaptıkları yardım ve "Kardeş Aile"  projelerine dair temsilcileri bilgilendirdi. Alpsoy, rutin programlarının dışında Bosna Hersek`te yaşanan sel felaketi ile Soma`daki Maden faciasını da gündemlerine aldıklarını sözlerine ekledi.
Yardım konularının uzun uzadıya masaya yatırıldığı toplantı, yapılan dua ile son buldu.

(Ahmet Bayram, Abdurrahman Ekinci - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir