• DOLAR 32.552
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2427.63
  • ...
Polis Otosuna Saldırı: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş`ın Pazarcık ilçesinde, Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis aracına saldırganlarca düzenlenen silahlı saldırıda bir polishayatını kaybetti , bir polis de yaralandı.

Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya`dan verdiği bilgiye göre, Pazarcık Gölbaşı karayolu üzerinde bir petrol istasyonu yakınında görev yapan bölge trafik aracına teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda 2 polis ağır yaralandı. Pazarcık Devlet Hastanesine kaldırılan polis Yavuz Bayal (25) tüm müdahalele rağmen kurtarılamadı. Başından ağır yaralanan polis Hacı Kalkan (27) ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay bölgesinde inceleme yapan ardından Pazarcık Devlet Hastanesine gelen Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 21.10 sıralarında Gölbaşı karayolu Yukarı Pazarcık ile Aşağı Pazarcık arasında devriye görevini yapan polis otomobiline uzun namlulu silahlarla ateş açıldığını belirterek, ``Otomobilde bulunan polis memurlarımız Yavuz bayal ile Hacı Kalkan ağır yaralanmışlardır. Pazarcık Devlet hastanesine kaldırılan polis memurumuz Yavuz Bayal ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Diğer polis memuru Hacı kalkan ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesine sevk edilmiştir`` diye konuştu.

Sarıkaya, olayın ardından jandarma ve emniyet güçleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldığını, bölgede helikopterlerin de çalışmalar yaptığını ifade ederek, ``Terörist unsurlarla çatışmalar sürüyor. Bölge abluka altına alındı`` dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir