• DOLAR 32.331
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2295.889
  • ...
SON DAKİKA
Batman'da üç gün elektrik kesintisi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle 27, 28 ve 29 Mayıs günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği duyuruldu.


Açıklamada, yapılacak çalışmalar nedeniyle 27, 28 ve 29 Mayıs’ta 17.00-20.00 saatleri arası elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.


Elektrik kesintisine gidilecek bölgeler ise şöyle açıklandı:
- Sağlık, Ziya Gökalp, Aydınlıkevler,Yeni Mahalle,Pınarbaşı, Pazaryeri, Raman ve Kültür Mahallelerinin kısmi alanları, 2 Adet OG Mesken Müşterisi Ağırlıklı Sulama Tesisleri Baz İstasyonu ve Ticari İş Yerleri,

- Şafak, Belde, Çamlıtepe, Yavuzselim, Fatih, GAP  ve Bahçelievler Mahallelerinin kısmi alanları, Erköklü Köyü, Binatlı Köyü,75.YİBO,Recepler Köyü,Akça Köyü,Çayüstü Köyü,Zerak Mz. Kantar ve Kantar Köprüsü,

- Cumhuriyet, Şirinevler, ZiyaGölkalp, Raman Mahalleleri nin kısmi alanları, Diyarbakır Caddesi,  Milli Eğitim Müd.ve Askerlik Şubesi, Aydınkonak, Demiryol(Tılmerç), Güvercin, Kanatlı, Yediyol, Bıçakçı, Demirlipınar, Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı, Yolağzı, Doluca, Yaylıca, Güneşli Köyleri ve bağlı mezralarda, Çamlıtepe ve Memur-Sen TOKİ  Mahallelerinin kısmi alanları. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir