• DOLAR 32.572
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2492.444
  • ...
Peygamber Aşıkları,  Siyer Sınavıyla İlgili Düşüncelerini Paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Kutlu Doğum Siyer Sınavına (KDSS) giren Peygamber âşıkları, yaşadıkları manevi havayı İLKHA muhabirlerine  anlattı.

“Çok doyurucu ve mükemmel bir sınavdı”

Kutlu Doğum Siyer Sınavına giren Hasan Gönül, “ Sınav çok güzeldi. Öncellikle sınavı hazırlayan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Allahu Teala ecirlerini kat kat artırsın. Çok doyurucu ve mükemmel bir sınavdı. İnşallah bu sınavın her sene tekrar edilmesini istiyoruz.”dedi.

“Kitabın içeriğinde de güzel sorular sorulmuştu”

Siyer Sınavının çok güzel olduğunu belirten Hüseyin adlı Peygamber aşığı, “ Bu sınava emek veren arkadaşlardan Allah razı olsun. Kitaba çok güzel çalışılmış. Kitabın içeriğinde de güzel sorular sorulmuştu. Sınavın içinde yanıltıcı sorular da vardı. Şaşırtıcı birkaç soru olduğu için biz de birkaç yerde şaşırdık. Herkesten Allah razı olsun. Böyle sınavların devamını bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

“Bu sınav sayesinde bir şeyler öğrendik ve his ettik”

Siyer Sınavına giren Abdülhakim adlı Peygamber aşığı ise şunları kaydetti: “Öncellikle bu sınavı düzenleyen ve emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.  Ben öğrenci değilim ama, bu sınav sayesinde bir şeyler öğrendik. Bu sınav vesilesiyle emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sınavda bilinen bilgiler test edilir. Bizde bu sınava gireceğimiz için bilmediğimiz birçok şeyi öğrendik. Bu yönüyle çok güzel ve faydalı geçti.  Emeği geçen tüm herkesten Allah razı olsun. Bu tür etkinliklerle, faydamıza olan birçok şeyle karşılaştık.”

“Önemli olan kazanmak değil bilmediğimiz şeyleri öğrenmek”

Siyer Sınavının çok güzel geçtiğini ifade eden Tuncay Tunç, “ Önemli olan kazanmak değil, bilmediğimiz şeyleri öğrenmek ve bildiklerimizi pekiştirmektir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

“Sınav çok güzel ve rahat geçti”

Sınava giren peygamber âşıklarından Âdem Bolluk duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “Sınav çok güzel ve rahat geçti. Herkesin emeğine çok teşekkür ediyorum. Tabi çalışan arkadaşlar için güzel oldu. Biz de çok fazla çalışmadık ama, yine de güzel bir sonuç alırız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Bu tür faydalı sınavların devamını istiyoruz. İnşallah devamı gelir.”

“Sorular çok kaliteli ve çok eğiticiydi”

 “Siyer Sınavı gerçekten de çok kaliteli sorularla bezeliydi”  diyen Ömer Aşkın, “Peygamber Sevdalıları Platformuna ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Artık öyle görünüyor ki ÖSS, LYS ve YGS sınavları gibi Kutlu Doğum Siyer Sınavı vda Türkiye’nin bir gerçeği oldu. Bu noktada tüm Peygamber Sevdalıları ve emek veren herkesten Allah razı olsun,  halkımızdan da duyarlılık ve daha fazla katılım bekliyoruz. Gerçekten sorular çok kaliteli ve çok eğiticiydi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”diye konuştu. 

(Nihat Kanat/Ali Fidancı-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir