• DOLAR 32.541
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2430.829
  • ...
Trabzon`da Kutlu Doğum Siyer Sınavı Düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TRABZON - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı, platformun Doğu- Karadeniz koordinatörlüğü tarafından bu yıl ilk kez Trabzon’da gerçekleştirildi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen sınav 10.00 -12.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Sınava giren bayan ve erkek katılımcılar için ayrı mekânlar tahsis edilirken, bu sınavda büyükler kategorisi için 100, küçükler kategorisi için ise toplam 80 adet soru yöneltildi.

Küçükler kategorisine katılan Yunus Emre Bayraktar, sınav için belirlenen kitabın çok akıcı olduğunu belirterek, sınavın güzel geçtiğini söyledi.

Böyle bir sınava ilk defa katıldığını dile getiren Sedat Çevik, “Sınav beklediğimin üzerindeydi faydalı bilgiler vardı. Soruların uzun olması beni yordu. Bu da soruları yetiştirmeme kaygısına neden oldu.” dedi.

Sınava katılan Muhammed Şeren ise, “Böyle bir yarışmayı düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu’ndan Allah (c.c.) razı olsun. Soruların hazırlık açısından ve yoruma açık soruların olması güzeldi. İnsanların bu şekilde yarışmalarla umreye gönderilmesi vesile olanlardan Allah (cc) razı olsun. Umre kimin için daha hayırlısı ise Allah (cc) kimi çağırıyorsa o kazansın inşaallah.” diye konuştu.

(İlyas Tunç - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir