• DOLAR 32.506
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2499.016
  • ...
Adana Valiliğinden utandıran tablo
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS)  birçok merkezde eş zamanlı olarak yapıldı. Türkiye’nin birçok yerinde sınav için okul tahsil edilirken, Adana’da ise Valiliğe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan tüm müracaatlara rağmen okul tahsil edilmedi.

Üç yıldır siyer sınavı için okul talepleri olumsuz karşılanan Adana Peygamber Sevdalıları Platformu, siyer sınavını düğün salonunda yaptı.

Okulların birçok etkinlik kullanılmasına müsaade edilirken Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir sınav için okul tahsis edilmemesi hazımsızlık olarak algılandı.

Bir ay önce okul için başvuru yaptıkları halde sudan bahanelerle kendilerine okul tahsis edilmediğini belirten platform yetkililerinden İsa Emre,” Sınav öncesinde birçok sorunla karşılaştık. Bir ay öncesinden yaptığımız başvuru son gün sudan sebeplerle bakanlığa gönderildi ve bize hiçbir cevap verilmedi. Her yıl okul talebimiz oluyor ve hiçbir yıl bizim talebimiz olumlu karşılık bulmadı. Bir masaya 5-6 kişi oturtmak zorunda kaldık ve düğün salonunda sınav atmosferi ne kadar sağlanabilirse onu oluşturmaya çalıştık. Bundan birinci derecede İl Milli Eğitim Müdürlüğü sorumludur.” diye konuştu. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir