• DOLAR 32.389
  • EURO 35.434
  • ALTIN 2324.336
  • ...
Tatvan'da siyer sınavı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Umut Der Tatvan Şubesi her yılki gibi bu yılda Kutlu Doğum Siyer Sınavı düzenledi. Sınava katılım yoğun oldu.

Her yaştan katılımın olduğu sınava katılmak isteyen vatandaşlar erken saatlerden itibaren sınava girecekleri okulun önünde hazır bulundular. Saat 10.00’da başlayan sınav 12.00’de bitti.

Kutlu Doğum Siyer Sınavından sonra düşüncelerini aktaran yarışmacılardan Yusuf Nurduhan “Haftalar önce hazırlanmaya başladım. Sınav kitabı ‘Peygamberi Sahabe Gibi Sevmek’i anlaşılır bir şekilde okudum. İyi bir sonuç bekliyorum. Bu tür sınavlar yılda bir değil de keşke ayda bir hatta hafta da bir olsa.”dedi.

Davut Ulugöl, Ahmet Çeltik ve Yunus Emre Tantaş ise sınavın iyi geçtiğini söyleyerek sınava giren arkadaşlarına başarılar diledi.

Kız çocukları ise bu tür sınavların Peygamber Efendimizin öğrenme ve anlama açısından güzel programlar olduğunu ifade ettiler.

Büyüklerin girdiği kategoriden Mustafa Kartal ile Emin Çeltik ise Peygamber Sevdalıları Platformuna ve sınavın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

 (Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir