• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Şanlıurfa'da siyer sınavı heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Peygamber Sevdalıları tarafından Şanlıurfa ve ilçelerinde kutlu doğum siyer sınavına çok sayıda peygamber sevdalısı katıldı. Siyer sınavına katılımın diğer yıllara göre arttığı görüldü.

Şanlıurfa’nın birçok noktasında siyer sınavı düzenlediklerini belirten Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Koordinatörü M.Emin Baytar, bu sınavı düzenlemekle Hz. Peygamberin örnek ahlakının insanlar tarafından daha iyi anlaşılmasını amaçladıklarını ifade etti.
 

Siverek
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de düzenlenen umre ödüllü siyer sınavına yüzlerce kişi katıldı.


Siverek İkra-Der Başkanı Muhiddin Akay, bu sınavın düzenlemedeki amaçlarının Hz. Muhammed’in hayatının en ince ayrıntısına kadar en iyi şekilde araştırılması ve anlaşılması olduğunu söyledi.


Sınava katılan öğrenciler ise, Peygamber Sevdalılarına teşekkür ederek, sınav sayesinde peygamberin hayatını bir kez daha gözden geçirdiklerini söylediler.
 

Ceylanpınar
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü siyer sınavı, Ceylanpınar'da eğitim faaliyetlerinde bulunan Bilgi Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bil-Eğitim -Der) tarafından geçekleştirildi.


Sınava yoğun katılım olduğunu belirten Bil-Eğitim-Der yetkilileri, “amaçlarının Hz Muhammed'in (sav) insanlar tarafından daha iyi anlaşılması” olduğunu söyledi.(Sedat Kuşulay-Abdurrahman Uğurlu- İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir