• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Miraç Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi yayımladığı mesajla tüm Müslümanların Miraç kandili kutladı. Mesajda, Miraç kandilinin, emperyalist ve Siyonist güçlerin saldırılarına maruz kalan İslam coğrafyasının içinde bulunduğu kötü günlerin son bulmasına vesile olması dileğinde bulunuldu.

Mesaj`da, bir kulun erişebileceği en büyük makam olan Miraç ve İsra olaylarının, Hz Muhammed`in (sav) siretindeki en büyük mucizelerden olduğu gibi, ümmet için de birçok hikmet ve dersi içerisinde barındırdığı belirtildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Bir yanda hüzün ve sevinç, bir yanda hezimet ve zafer, bir yanda imanda zayıflık ile imanda sadakat ve teslimiyet, bir yanda dava üzerinde kaypaklık diğer yanda davada sebat... Kulun kendine düşeni vazifeleri yerine getirmesi halinde Allah`ın yardımının gelmesinde şüpheye düşmemesinin nişanesi... Dava yolunun tüm ağırlığına, eziyet, işkence, hakaret, yalanlama, yüz çevirmelerine rağmen hak üzerinde yolculuğun dur-durak bilmeden sürmesi gerektiğini bilmedir... Kulun Rabbi ile buluşmasıdır Mi`rac...

Bu duygu ve düşüncelerle idraki içinde olduğumuz Miraç kandilinin, emperyalist ve Siyonist güçlerin saldırılarına maruz kalan İslam coğrafyasının içinde bulunduğu kötü günlerin bir an önce son bulup Ümmet-i Muhammed`in, yeni bir dirilişle yeniden Ümmet bilinciyle ayağa kalkıp batılı yok etmesine; huzur ve esenlik dolu yarınlara vesile olması ve Müslümanların kalbine girip onları ihya edecek ruhlar olmamız dileğiyle başta bölgemiz olmak üzere tüm İslam alemine tebrik eder, hayırlara vesile kılmasını Yüceler Yücesi olan Allah`tan dileriz."  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir