• DOLAR 32.57
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2489.872
  • ...
Nihat Hatipoğlu Bursa'da Miracı anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Bursalılara ‘Miraç Kandili’ni anlattı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Miraç Kandili’ nedeniyle düzenlenen programda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sevenleriyle bir araya geldi.

Bursa’da yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Prof. Dr. Hatipoğlu, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu’nu dolduran vatandaşlara ‘Miraç Kandili’ni anlattı. Hatipoğlu,  Miraç Kandili’nin faziletlerini dile getirdiği konuşmasını dualarla tamamladı.

Konferansı dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Hatipoğlu’nun Bursa’da çok sevildiğini söyleyen Başkan Altepe, “Bizler çok şanslıyız. Böyle güzel bir dine mensubuz. Ne mutlu ki, kadir ve miraç gibi güzellikleri yaşıyoruz. Değerli hocamız, Bursalıların gönlünde taht kurdu, güzel üslubuyla gönülleri fethetti. Kendisini keyifle dinliyor ve sıklıkla Bursa’da görmek istiyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da Bursa’nın kendisini her zaman çok güzel şekilde karşıladığını ve Bursalılarla bir araya gelmenin sevincini yaşadığını belirterek, Başkan Altepe’ye teşekkür etti.  (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir