• DOLAR 32.562
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2491.739
  • ...
Vekil Ebe-Hemşirelere Müjde Buzgan`dan Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Turan Buzgan`ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Tüm Sağlık-Sen Genel Sekreteri Yüksel Kılıç, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Faruk Çelik, Genel Mali Sekreter Tamer Kolsuz, Ankara İl Basın-Yayın Sekreteri Fevziye Kodal ve Danışman Ömer Özay hazır bulundu.
Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün Sağlık çalışanlarının sorunları ile ilgili olarak hazırlamış oldukları dosyayı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Turan Buzgan` a sunarak; Tüm Sağlık- Sen`in sağlık çalışanlarının sorunları ile ilgili talep ve isteklerini açıkladı.
Erözgün, Bakanlığa sunduğu dosyada ki maddeler üzerinde tek tek durarak konuların önemini vurguladı.
Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün` ün talepleri üzerine Sağlık Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Turan Buzgan, "Bu konulardan bazıları doğrudan Bakanlığımız tarafından çözülebilecek bazıları ise Mecliste çözüme kavuşturulabilecek konulardır. Bakanlığımız tarafından yapılması gereken konulardan bazıları bizimde üzerinde çalıştığımız ve gündemimizde olan konular. Vekil Ebe Hemşirelerle ilgili çalışmamızı tamamlamak üzereyiz 4/B yoluyla kadroya geçirilmeleri için çalışmalarımızı yakında Meclise sunarak bu sorunu çözeceğiz Vekil Ebe-Hemşirelere Müjdeyi verebilirsiniz" diye konuştu.
Vekil ebe-hemşirelere müjdeli haber vermekten gurur duyduklarını söyleyen Tüm- Sağlık Sen Bingöl İl Temsilcisi Arif Artan, "Vekil ebe ve hemşire kadrosunda bulunan sağlık personeli arkadaşlarımızın 4/b sözleşmeli kadrosuna geçirilmesi geç kalmış bir uygulama olup gerekli çalışmanın yapılması ve düzenlemeye gidilmesi bizleri ve tüm vekil ebe kadrosunda çalışan meslektaşlarımızı mutlu etmiştir. Tüm- Sağlık Sen Bingöl İl Temsilciliği olarak tüm vekil ebe hemşire kadrosunda çalışan arkadaşlarımıza bu müjdeli haberi vermekten gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Ali Yıldırım-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir