• DOLAR 32.351
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.823
  • ...
Yar Der  fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 ŞANLIURFA-Şanlıurfa’da yardım faaliyetlerinde bulunan Yardım Eli Derneği  (Yar-Der) fakir ve yoksul öğrenciler yararına  kermes  düzenledi. 

Topçu Meydanı’nda   bü gün  erken saatlerde açılan kermes  6  gün sürecek.

Konu hakkında bilgi veren Yar-Der Başkanı Halil Bilen, Yar Der olarak bu tür kermesleri her yıl düzenlediklerini vurgulayarak, bu yılın ilk kermesi fakir ve  yoksul öğrenciler yararına düzenlediklerini belirtti. 

Dernek olarak 30 tene  yatılı öğrencinin iaşesini karşıladıklarını ifade eden Bilen, “Yardımcı olduğumuz öğrencilerimiz,  açık öğretim  İmam Hatip Lisesini okuyup  dışarıdan da  Arapça ilmini tahsil eden öğrencilerimizdir. Bu öğrencilerimizin ihtiyaçlarını açtığımız bu kermes sayesinde karşılamaya çalışacağız  ve arzuladığımız rakamı buluruz inşallah.” dedi. 

Kermeste bir evin gerekli olan her türlü ihtiyaç malzemesinin bulunduğunu tüm Şanlıurfalıların kermese ilgi göstermelerini ve bu çorbada tüm hayırseverlerin  tuzu bulunması gerektiğini belirten Bilen, “Kermesimiz 6 gün sürecek. İnşaallah halkımızın yapacacağı katkılarla amacımıza  ulaşacağız” şeklinde konuştu.  ( Sedat Kuşulay / Osman Gülebak-İLKHA )

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir