• DOLAR 32.439
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2478.785
  • ...
Zeytinburnu Der`den fakir ailelere yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İlmi ve manevi seminerlerin yanı sıra muhtaç ve mağdur ailelere yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle de dikkat çeken Zeytinburnu-Der, fakir ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

BU İŞİ CANLA BAŞLA YAPIYORUZ

Derneğin yardım komisyonu tarafından tespit edilen elli aileye yardım paketi ulaştıran dernek gönüllüleri, bu işi canla başla yaptıklarını vurgulayarak yardım faaliyetlerine devam edeceklerini söylediler. 

MUHACİR VE ENSAR KARDEŞLİĞİNİ PEKİŞTİRİYORUZ

Her asırda olduğu gibi asrımızda da muhtaç ailelerin var olduğunu vurgulayan dernek gönüllüsü Mehmet Şirin Hoca, "Derneğimizin kuruluş amaçlarından birisi de mazlum halka yardımların ulaştırılmasıdır. Bize müracaat eden herkesin kapısına giderek ailelerin mağduriyetlerini tespit ediyor, buna göre de yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Yardımlarımız her kesime yönelik olarak yapılmakla beraber özellikle muhacir olan kardeşlere özel bir önem veriyoruz. Bunu yaparken de Muhacir ve Ensar kardeşliğimiz tekrardan pekişiyor” şeklinde konuştu. 

MÜMİNLER KARDEŞTİR

Allah’ın(c.c) müminleri kardeş ilan ettiğini belirten komisyon gönüllülerinden Ahmet Pak ise, "Allah Resulü(s.a.v); Canım kudret elinde olan Allah`a yemin ederim ki sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız… Buyuruyor. Bizler bu düsturu kendimize şiar edinerek yola çıktık” ifadesini kullandı.

(Cuma Karakoç-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir