• DOLAR 32.388
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.69
  • ...
Tarsus`ta hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus ilçesi Yeni Ömerli Hilmi Seçkin Bulvarı’nda yaşanan, elektrikli bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili, müşteki (B.A.T.) isimli şahsın Tarsus Polis Merkezi Amirliğine müracaat ederek elektrikli bisikletini çalan şahıs veya şahıslardan şikayetçi olduğunu bildirmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. 

Yapılan soruşturma sonunda çeşitli hırsızlık, uyuşturucu, yağma ve tehdit suçlarından kaydı bulunan H.G. (22) isimli şahsın ismini tespit eden polis, zanlıyı Barbaros Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şüpheli ile ilgili yapılan araştırmalarda, H.G’nin bir vatandaşa ait otoda meydana gelen hırsızlık olayına da karıştığı ve müştekiye ait çantada bulunan bir bankaya ait kredi kartı ile para çektiği tespit edildi. Şüpheli hakkında gerçekleştirdiği her iki olay ile ilgili işlem yapıldı. Sorgusu tamamlanan H.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevine gönderildi. 

İlçede meydana gelen diğer bir hırsızlık olayında ise, İsmet Paşa Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan Ş.D. (26) mahkemece tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevine gönderildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir