• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
Sağlığa hizmet plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Solhan Devlet Hastanesine yaptıkları katkılarından dolayı hayırseverler için yapılan plaket törenine Kaymakam Şeref Aydın, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Akif Güler,  Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Başhekim Dr. Ender Karabulut, Hastane Müdürü İrfan Yakışık, Kurum amirleri, hastane çalışanları ve hayırseverler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Dr. Ender Karabulut, hayırseverlere yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Bingöl İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Akif Güler ile Kaymakam Şeref Aydın’da kısa birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Hastane bahçesinde 52 metrekare Kamelyanın yapımı, Hastaneye Tıbbi Atık Deposunun yapımı, 40 odaya perde takılması, Dört farklı alana kütüphane kurulması, Endoskopi cihazının alımı ve Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hastaneye yeni doğan işitme ve tarama testi cihazı için karşılıksız 25 bin TL kaynak aktarımı nedeniyle hayır severlere plaket verildi.

(İLKHA)
i

Bu haberler de ilginizi çekebilir