• DOLAR 32.488
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2478.39
  • ...
Basel`de Kutlu Doğum Teşekkür Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BASEL-Bu yıl Avrupa’nın birçok ülke ve şehrinde Kutlu Doğum etkinlikleri organizasyonunda yer alan Avrupa Peygamber Sevdalıları İnsiyatifi İsviçre’nin Basel Şehrinde de Said-i Nursi Vakfı ile birlikte “Alemlere Rahmet Hz. Muhammed“ başlıklı Kutlu Doğum etkinliği düzenlemişti. Vakfın Gençlik Kolları Yönetim Kurulunda bulunan Yusuf Taşbunar yaptığı açıklamada, organizasyonda görev alan bayan ve erkekler için teşekkür mahiyetinde yemek verdiklerini belirtti.

Vakfın Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Taşbunar, yemek ikramına katılanlara ayrıca teşekkürde bulunarak program organizesiyle ilgili durum değerlendirmesi yaptıklarını ve daha güzel programlara imza atmak adına eksikliklerini gözden geçirdiklerini ifade etti.

Bayan ve erkekler için Vakfa ait iki ayrı salonda ikram edilen teşekkür yemeğine katılan Peygamber Sevdalısı Said-i Nursi Vakfı adına yapılan konuşmada, gençleri de güzel ve hayırlı organizasyonlarda bulunma imkanı oluşturdukları için Vakfa teşekkür edildi., hayırlı işlerde bir şeyler yapabiliyor olmalarının kendilerine huzur ve mutluluk verildiği belirtildi.

Yemek ikramından önce kısa bir konuşma yapan Molla Celal Bozdaş ise Hz. Muhammed’e salâvatların getirilip O’nu anma ve anlamaya dair çeşitli etkinliklerin yapıldığı Kutlu Doğum organizasyonlarında yer almanın ve destek vermenin her insana nasip olmadığını belirterek organizede emeği bulunanlara teşekkürde bulundu.
(Hamza Korkut-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir