• DOLAR 32.602
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.772
  • ...
"Atatürkçüler acılar üzerinde istismar yapıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 



KOCAELİ- Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kömür madeni faciası hakkında basın açıklaması yaptı.

 

Açıklamada, facianın neden kaynaklandığı tam olarak aydınlatılmadığını belirterek, facianın sebebinin tam olarak ortaya çıkması temennisinde bulunundu.

 

Açıklamada, “Yüzde 1 altı marjinal gruplar ve ideolojileri son kullanma tarihini çoktan doldurmuş, bitmiş Atatürkçüler bu acıları istismar edip alçakça, haince, siyasi hesaplarla, tekrar sahneye çıkmışlardır. İlk koştukları yer, facianın olduğu Soma değil, adeta kabe haline getirdikleri Taksim olmuştur! eylem yapmak için meydanlar olmuştur !.” denildi.

 

Siyasette birçok konuların istismar vasıtası yapılabileceğine değinilen açıklamada,  “Şartların kötülüğünden, ücretlerin düşüklüğünden, ekonominin kötülüğünden bahsedilebilir. Fakat ölüm üzerinde siyasi rantçılık kadar adice !, alçakça !, bir siyasi istismar görülmemiştir. Halktan tokadı yeyip 60 seneden beri sandığa gömülen Atatürkçüler, hiçbir seçilme şansı olmayan marjinaller, bu toplumun yüzde 1 dahi oluşturmayan provokatörler, gulu gulu dansına başlamış, meydanları savaş alanına çevirmiş ve vatandaşın malını tahrip etmişlerdir.” Denildi.

 

Emekçi hakları diye slogan atanların bir tanesinin dahi alnının teri ile para kazanmamış, ana baba parası yiyen zengin çocukları olduğuna dikkat çekilen açıklamada daha sonra, “Gerçek emekçi, bu vatanın insanı ise, getirildiği hastanede, kamu malına zarar vermemek için ‘Çizmelerim sedyeyi Kirletmesin diyen işçi kardeşimizdir.”

 

Somalı gerçek emekçi kardeşimiz, bu sözleriyle, ambulansları, polis araçlarını, kamu malını, vatandaşların malını tahrip eden bu vatan haini alçaklara en güzel dersi vermiştir.” İfadelerine yer verildi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir