• DOLAR 32.574
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2435.721
  • ...
Zeytinburnu der`den Soma İçin Taziye Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 DOĞRUHABER
Zeytinburnu İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği – Zeytinburnu DER  Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, “ Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilere Allah`tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil, olayda yaralananlara da acil şifalar diliyoruz” denildi.

TAZİYE MESAJININ TAMAMI

Onlar ki kendilerine bir musibet isabet ettiğinde, “Allahtan geldik, yine ona döndürüleceğiz” derler. Bakara Suresi 156

“Müminler; birbirlerini sevmekte, birbirlerine merhamette, birbirlerine şefkat göstermekte tek vücut gibidir. O vücudun bir organı rahatsız olursa, diğer organlar da acı çekip uykusuz kalır.”

Soma’da yaşanan maden faciasında yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını Peygamber efendimizin (sav) tarif ettiği şekilde bizlerde yakinen hissetmekteyiz.

Muhakkak ki Kaza ve Kader’in Allah’tan geldiğine şüphe götürmez bir iman ile iman etmekteyiz. Yaşanan elim maden kazasında hayatlarını kaybedenlere Rahmeti yüce ve sonsuz olan Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine, yakınlarına ve bu kayıpların acılarını yüreklerinde yaşayan herkese şanı yüce Allah’tan sabrı cemiller niyaz ederiz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir