• DOLAR 32.551
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2490.31
  • ...
MÜSİAD'tan, yeni atanan müdüre ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürlüğü görevine atanan Veysel Direk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Veysel Direk, Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların hizmet kalitesini en verimli hale getirmeye çalıştıklarını belirtti. Direk, “Son günlerde kimsesiz çocuklarımız için yeni projeler üzerinde uğraşmaktayız, Çocuk esirgeme yurtları yerine Çocuk evleri adı altında, normal çocukların evlerinde yaşadığı aile ortamını ve rahatlığı çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Direk, önümüzdeki süreçte MÜSİAD ’la önemli işlere imza atacağız. Bize emanet edilen yaşlılarımız, çocuklarımız, engellerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

 

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, “Gerek sosyal ilişkiler Komisyonumuz gerekse yönetim kurulumuz olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi. Özdemir, MÜSİAD’ın maddi manevi her konuda Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürlüğü’ne desteğini esirgemeyeceğini kaydetti.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir