• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2431.488
  • ...
Vuslat FM Soma halkına destek için yayın akışını değiştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan özel bir maden işletmesinde meydana gelen ve tüm ülkeyi üzüntüye boğan kaza nedeniyle, Adana’da İslami çizgide yayın yapan Vuslat Fm, her gün 2 kuşak yayınladığı istek programlarını iptal etti. 

Olay duyulduğu andan itibaren istek programlarını iptal ettiklerinin belirten Vuslat Radyo Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Dağtekin, “Bir çok kardeşimizin acılı anlar yaşadığı bu günlerde istek programı gibi mutlulukların paylaşıldığı programlarımızı, yayın ilkelerimiz ve kardeşlik anlayışımız sebebiyle iptal ettik. Ülkemizin bir bölümünde insanlarımız hayatlarını kaybeden yakınları için yas tutarken hareketli parçalar yayınlayıp eğlenceli programlar yapmayı kendimize yakıştıramadık.” dedi. 

Soma’da yaşanan acı olaydan ötürü yayın akışlarında büyük değişiklikler yaptıklarını kaydeden Dağtekin, Yayın aralarında sık sık taziye mesajları ve Yasin-i şerif dinleterek kardeşlerimizin yaşadığı acının bir nebze de olsa hafiflemesi ve dinleyicilerimizin, vefat eden, yaralı ve göçük altındaki kardeşlerimize dua etmelerine vesile olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir