• DOLAR 32.546
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2429.794
  • ...
Meteoroloji`den Kuvvetli Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre: Trakya, İç Ege, Batı Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Muğla, Eskişehir, Çankırı, Erzurum, Ağrı, Van, Kars ve Iğdır ile Ankara`nın kuzey ve Burdur`un güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı ve iç kesimlerde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; batı ve iç kesimlerde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ`DEN UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:
Rüzgarın; batı ve iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA:
Parçalı ve çok bulutlu, Trakya ile Balıkesir, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege ile Muğla çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu, batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Burdur`un güney kesimlerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu, Eskişehir ve Çankırı ile Ankara`nın kuzey çevrelerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ile Kastamonu çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Ağrı, Van, Kars ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir