• DOLAR 32.503
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2423.94
  • ...
Bingöl Üniversitesi özel çocukları ağırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Türkiye dâhil olmak üzere, Birleşmiş Milletlere üye 156 ülkede 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” Bingöl Üniversitesi’nde de unutulmadı.

 

Bingöl Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri ile Özel Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte, 30 özel öğrenci üniversiteyi ziyaret etti.Güne okul müdürleri Mehmet Çapak ve öğretmenleri eşliğinde Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurullah Saraçoğlu’nu ziyaret ile başlayan özel öğrenciler, daha sonra üniversiteyi gezdi. Her bir özel öğrenciye Bingöl Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin refakat ettiği gezide, üniversiteyi gezen özel öğrenciler, bilardo, masa tenisi ve langırt oynadı.

 

Üniversite yönetimi ve öğrencilerin yakın ilgi gösterdiği özel öğrenciler, üniversitede sosyal hizmet dersine de girdi. Öğle yemeğini üniversite merkezi kafeteryasında yiyen öğrenciler, üniversiteden ayrıldı.

 

Üniversite yetkilileri ve öğrencilerinin kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı son derece sevindiklerini dile getiren Özel Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Çapak, “Bu anlamlı günde bizlere kapılarını açıp çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatan üniversitemiz yetkilileri ve öğrencilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.(Nihat Kanat-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir