• DOLAR 32.507
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2430.688
  • ...
Günün en iğrenç haberi Mardin`den geldi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin`de Suriye uyruklu 6 ve 8 yaşındaki iki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

 Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçici barınma verilmiş Suriye uyruklu M.A`nın, ev sahibi N.S`nin (57) oğlu Y.A`ya (6) tecavüz ettiğini ileri sürmesi üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "11.05.2014 günü saat 22.00 sıralarında İlimiz Haber Merkezinin anonsu üzerine gidilen adreste, geçici barınma verilmiş olan Suriye Uyruklu M.A. isimli şahsın, ev sahibi olan N.S (57) tarafından oğlu Y.A.(6)’ya tecavüz ettiğini öğrendiğini, bu konuyu konuşmak üzere üst katında oturan N.S.(57)’nın evine gittiğinde aralarında arbede yaşandığını, bu şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmesi sonucunda olayın şüphelisi N.S.(57) isimli şahıs 11.05.2014 günü saat 22.30 sıralarında görevliler tarafından yakalanarak gerekli işlemler yapılmak üzere Yenişehir Polis Merkezi Amirliğine intikal ettirilmiş, alınan ifadesinde tarafına yapılan suçlamayı kabul etmemesi üzerine tahkikat evrakının tam ve eksiksiz hazırlanabilmesi için şüpheli şahıs ve tahkikat evrakı teslim alınarak Asayiş Şube Müdürlüğümüze intikal ettirilmiştir.

Olayın mağduru Y.A.(6) isimli çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğünde psikolog, tercüman ve müdafi huzurunda alınan ifadesinde olayı anlatmış, ayrıca 4 ay önce N.S.(57) isimli şahsın kardeşi S.A.(8)’ya da cinsel istismarda bulunduğunu beyan etmiştir.

Şüpheli N.S.(57) isimli şahıs hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 12.05.2014 günü mevcutlu olarak Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, çıkarıldığı Mahkeme tarafından tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir